Seatravel har overtaget Dansk Bådudlejning's domænenavn

Dansk BådudlejningSeatravel har overtaget Dansk Bådudlejning i Svendborg's domænenavn. Dansk Bådudlejning har hidtil lavet bådudlejning og yacht charter i hovedsageligt Danmark – hvilket Seatravel også tilbyder.

Seatravel er et solidt dansk rejsebureau, der har specialiseret sig i ferier på vandet. Vi har mange års erfaring i at arrangere skræddersyede sejlerferier og kanalsejlads for vores kunder. Seatravel tilbyder også Yacht charter og bådudlejning i Danmark.

Besøg vores side om yacht charter i Danmark her

Udover Danmark og Skandinavien, er Seatravel også eksperter i drømme-sejlerferier ved flere af verdens absolut bedste destinationer, f.eks. Grækenland, Kroatien og Caribien.

 

Bådudlejning og sejlerferie i Grækenland

Sejlads i Grækenland byder på myriader af muligheder for besøgende sejlere – og du kan med garanti finde attraktioner, der vil tilfredsstille alle aldre og temperamenter. De græske øer er kendte for deres afslappede charme og store naturlige skønhed – afsondrede vige, små traditionelle landsbyer med hvidskurede huse og hyggelige taverner er aldrig langt væk, mens kosmopolitiske havnebyer der byder på alle civilisationens glæder, også er oplagte udflugtsmål.

Vores sejladsområder inkluderer Den Saroniske Golf, Kykladerne, Dodekaneserne, Sporaderne og De Ioniske Øer.

Læs mere om sejlerferie i Grækenland

 

Bådudlejning og sejlerferie i Kroatien

Bådudlejning i KroatienAdriaterhavet i Kroatien byder på noget af det reneste og klareste vand i verden. Læg dertil imponerende nationalparker, charmerende landsbyer, hvor tiden tilsyneladende har stået stille i århundreder, samt pulserende storbyer, hvor arkitektur fra middelalderen stilfuldt forener sig med det mere moderne - og du har ingredienserne til en sejlerferie der sent vil blive glemt.

Vores mest populære område er det Dalmatiske Øhav ud for verdensarvsbyerne Split og Dubrovnik.

Læs mere om sejlerferie i Kroatien

 

Bådudlejning og sejlerferie i Caribien

Bådudlejning og sejlerferie i CaribienFor mange sejlere står Caribien som det ultimative sejladsområde – og ikke uden grund. Robinson Crusoe øer, eksotisk flora/fauna, dykning og snorkling i absolut verdensklasse, luksuriøse resorts, moderne marinaer og perfekte forhold for besøgende sejlere, er nogle af grundene til at man bør forkæle sig selv og sin familie med en caribisk sejlerferie.

Besøg f.eks. British Virgin Islands/Tortola, St. Martin og Antigua, St. Lucia og Martinique, eller St. Vincent og Grenada.

Læs mere om bådudlejning i Caribien

 

Seatravel laver også bådudlejning af de populære kanalbåde til kanalsejlads

Oplev f.eks. en afslappende uge på en af Sydfrankrigs naturskønne kanaler, blandt vinmarker, lækre restauranter og spændende småbyer.

Læs mere om vores mange spændende flod- og kanalbåds-destinationer i Europa

Læs mere om bådudlejning på Europas floder og kanaler, samt sejlerferier i hele verden